SLFF på SETT 2017

Under tre intensiva dagar mötte vi lärare, skolledare, förskollärare, pedagoger och inte minst medlemmar när förbundet för tredje året i rad deltog med monter på SETT-mässan i Stockholm i början av maj.

I montern bjöd vi in mässbesökarna att lyssna till inte mindre än tretton etablerade läromedelsförfattare som berättade om sitt författarskap, om vägen från idé till läromedel, om motgångar och medgångar och om vikten av kvalitativa läromedel. Författarna var Daniel Sandin, Tiia Ojala, Chris Alfredsson, Jenny Edvardsson, Hans Persson, Lina Pilo, Annika Nilsson, Lena Winqvist, Helena Wallberg, Patrica Diaz, Anneli Lutteman, Maria Heimer och Attila Szabo.

I montern förmedlade vi även vikten av adekvata och kvalitativa läromedel ställt i relation till hur skolan använder läromedel, en fråga som väckte intresse bland många av besökarna och som öppnade upp för vidare samtal.

Mer om SLFF på SETT kan du läsa om i kommande Manus.

Läromedelsförfattare_SLFFs monter B54_SETT2017_flera fotografer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/Global/Bilder/SETT/SETT-2017-SLFFs-monter-Hans-Persson_foto-Anita-Hyttinen_W.jpg

Läromedelsförfattaren Hans Persson drog fullt hus i SLFF:s monter när han föreläste under rubriken "Från idé till läromedel". 

Foto: Anita Hyttinen

 

 

 

SETT 2017 SLFFs monter_Patricia Diaz_foto Anita Hyttinen

Läromedelsförfattaren Patricia Diaz intervjuas om sitt författarskap, av SLFF:s medlemsombud Frida Engman.

Foto: Anita Hyttinen

 

SETT-mässan

SETT - Scandinavian Educational Technology Transformation - är Skandinaviens största mässa och konferens inom det moderna och innovativa lärandet och startade år 2012.

SETT riktar sig främst till  lärare, skolledare, förskollärare, pedagoger och till den som vill ta del av digitala verktyg och moderna fysiska lärmiljöer. En självklar mötesplats för SLFF. 

Läs mer om SETT på deras webbplats (webbplatsen öppnas i nytt fönster).

26 januari 2018